Oppdateringer uke 22

salgsverktøy Oppdatering av salgssystem
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Nå er det på plass! Det største med oppdateringen i uke 19 er statistikk! Nå har vi som selgere og ledere mulighet til å få god innsikt i hvordan vi og de rundt oss gjør det når de bruker Prospecta.

 

Statistikk for «Mine lister»

Med statistikk fra hver enkelt liste samt en oppsummering av alle listene totalt.

Med listestatistikken kan vi se hvordan hver enkelt liste presterer. Det gjør at vi kan se hvor vi har best «hit rate». Så er man flink til å lage spesifikke lister som er godt segmentert vil man kunne få god og verdifull statistikk om hvilke segment eller bedrift størrelse man gjør det best mot.

 

Selgerstatistikk

Selgerstatistikken forteller fort hvem som gjør en riktig jobb. Her kan vi som ledere enkelt måle hvilke selger som har best «hit rate» og hvem som har mest aktivitet. Det vi ser internt hos oss er at det ikke alltid er den med mest aktivitet som gjør det best og at vi da bruker selgerstatistikken til å identifisere hvem vi ønsker at skal dele sine erfaringer og tips slik at de andre kan jobbe på samme måte for å oppnå lik suksess.

 

Finn lignende Prospects

Vi har lagt til en funksjon som kan hjelpe deg å enkelt lage nye lister basert på din eksisterende drømmekunde eller Prospect. Alt du trenger å gjøre er å søke opp bedriften med navn i søkefeltet på toppen etter du har logget inn på Prospecta.

Når du har funnet riktig bedrift ser du knappen nede til venstre «Finn lignende Prospects». Prospecta vil da finne denne bedriften bransje, geografi, økonomi og antall ansatte for å lage en ny liste basert på disse kriteriene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få beskjed når vi publiserer lignende innlegg som dette og få med oppdateringer som skjer hos Prospecta.

Likte du artikkelen? Del den med noen andre da vell:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter