Stor oppdatering: Deals, kalender og mer!

salgsverktøy Oppdatering av salgssystem
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Vi har nå lansert en stor oppdatering til Prospecta som inneholder mye ny funksjonalitet som blandt annet Pipeline og ikke minst ett nytt design. Jobben med den nye versjonen har vært stor og det har vært viktig for oss å forbedre samt beholde den ekstremt lave brukerterskelen.

Hovedfunksjonene i den nye versjonen er:

 • Pipeline
 • Deals
 • Kalender
 • Ny arbeidsbenk (når du er inne på en liste eller ser på en bedrift)

Pipeline

Pipeline er ett viktig verktøy for en selger. Det er viktig å fylle opp med prospekts for å generere nok inntekter. Med en pipeline vil du til enhver tid ha full oversikt over hvilke prospekt du jobber med og hvor i salgsprosessen de er. Pipeline er også knyttet sammen med Kalender funksjonen og viser deg med fargekode hva som skulle vært gjort, hva som skal gjøres i dag samt hva som skal gjøres i fremtiden. Det ligger også inne mulighet for å sette vinn-sannsynlighet på hver kolonne, det gjør at du får en reel verdi på din pipeline med tanke på at noen av dealene vinnes og andre tapes; denne verdien kalles «justert pipeline».

Deals

Du kan nå opprette deals på ett prospekt eller en bedrift. Dealen blir lagt inn i Pipelinen din og du kan ha flere dealer på samme bedrift. Alle dealene har en verdi som vil være med å bidra til at de forskjellige stegene i pipelinene din fylles opp så du kan ha en optimal salgsprosess. Du kan også legge til flere detaljer som kontaktperson, aktiviteter og beskrivelse.

Kalender

Med den nye kalenderen vil du aldri glemme en oppfølging. Her kan du legge inn oppfølging på bedrifter/prospekts, deals eller egene oppgaver. Kalenderen passer hele tiden på at du har gjort det du skal og oppgaver som ikke er markert som fullført vil ligge som forfalt. Deals og oppfølginger som er forfalt gir nå en varsel om at man bør lage en ny aktivitet eller flytter dealen/prospektet til tapt eller vunnet. Den nye kalenderen vil øke kapasiteten din og sørge for at du ikke glemmer å følge opp. Ett prospekt som blir glemt er ett tapt salg!

Ny arbeidsbenk

Arbeidsbenken er siden som viser alle detaljene og aktivitetene for en bedrift. Arbeidsbenken har fått nytt design og skal nå være mer oversiktlig samt ha større fokus på oppdateringer og aktiviteter som er gjort på bedriften.

Veien fremover

I tiden fremmover vil vi lansere mindre oppdateringer med javne mellomrom. Det vil først vil ha fokus på er som følger:

 • Synkronisering av kalenderen direkte inn i din Gsuite eller Office365 kalender.
 • Internt notifikasjonsystem for varsler og hendelser.
 • Forbedret pipeline med mulighet til å legge til varer/tjenester på dealer samt opprette flere forskjellie pipelines.
 • Mer statistikk med blant annet mulighet for å se hvor mye dere har solgt av vare A og vare B. Dere vil også kunne se hvem som har solgt hva samt hvilke varer til hvilke verdier som ligger i pipelinen.
 • Forbedret søk sik at du kan søke etter telefonnummer eller epostadresser for å finne tilbake til ett prospect du har vært i kontakt med tidligere.
  Vi håper du vil like det nye Prospecta!

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å booke en gjennomgang eller opplæring i det nye systemet.

Les andre innlegg i bloggen vår:

data, historiefortelling og salgsverktøyet prospecta
Data og historiefortelling i salg
Bruk epost som salgsverktøy
E-post som salgsverktøy

Prøv Prospecta gratis

Ringelister

Pipeline

1,3 millioner bedrifter

Statistikk

Export til excel

Ta vare på data

Prøv Prospecta gratis

Ringelister

Pipeline

1,3 millioner bedrifter

Statistikk

Export til excel

Ta vare på data

Likte du artikkelen? Del den med noen andre:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter