Bli smartere på 29 minutter

b2b selg bedre med lydbøker

29 minutter til å forstå verden

I en hektisk hverdag blir stadig mindre tid satt av til å tilegne seg ny kunnskap. Et norsk firma lover å gi deg kortfattede lydbøker om store temaer. Dette kan både bidra til selvutvikling og kan gi deg et viktig fortrinn framfor konkurrentene dine i jobbsammenheng.

Den tidligere bedriftsøkonomen og TV 2 journalisten, Frank Homme, var i middagsselskap med bekjente fra bank- og finanssektoren da samtalen raskt peilet seg inn på prat om børs, obligasjoner og aksjemarkedet. Den tidligere flittige studenten slet med å henge med i svingene. Han bestemte seg derfor for å forsøke å friske opp hukommelsen og begynte å google.

«Da jeg ikke greide å finne noe som var kompakt og konsist nok til ikke å legge beslag på for mye av min svært tilmålte tid, så bestemte jeg meg for å samle og sammenfatte et kort resymé av dette selv», forklarer Homme.

Homme har alltid likt fakta og ikke-fiksjon litteratur, derfor var det naturlig å lage lignende sammenfatningen av andre temaer og emner han var interessert i. Dermed var 29 Minute Books født, konstaterer han.
lydbøker selg mer bli smartere 29 minute books og prospecta
Styreleder, Kristian Jæger og Adm. direktør, Frank Homme

Små bøker om store temaer

29 Minute Books er lydbøker og e-bøker på 29 minutter som tar for seg alt fra verdens religioner og psykologi til Donald Trump og Mao. Formatet ligner mye på hva vi kjenner fra lydbøker og podkaster, bare at 29minutebooks er skreddersydd for mennesker med hektiske hverdager, men som er sultne på kunnskap.

«Vi satser derfor mye på å kunne tilby våre tjenester og produkter til brukere i transitt. Altså når de f.eks. sitter i kø til og fra jobb, er ute og jogger, er på flyreise eller venter på noe.», sier Homme.

Selskapet er basert i Bergen og begynner i disse dager med internasjonal lansering og markedsføring. Prosjektet har sakte blitt jobbet fremover over flere år og etter utallige positive tilbakemeldinger fra brukere og investorer så har de nå begynt å satse for fullt.

«Etter ca. 1000 arbeidstimer er vi nå klare med en komplett nettbutikk, iPhone App, administrasjonssystem for publisering av bøker i app, markedsprofil, pressemateriell og grafisk identitet.»

Et viktig salgsverktøy

Selgere, forretningsfolk og grundere har travle hverdager og kan sjeldent legge av tid til å fordype seg i lange selvhjelpsbøker eller faglitteratur. Homme forteller at 29 Minute Books på mange måter er sprunget ut av hans egne behov og sult på kunnskap.

«Jeg har selv grundet en rekke bedrifter, og det å bruke verdifull tid på å sette seg inn i ulike temaer og emner er noe jeg nesten alltid ofrer på tidsklemmas alter.»
Minute Books gir deg i denne sammenheng muligheten til å tilegne deg mye kunnskap på kort tid. Dette kan resultere i et fortrinn foran konkurrerende selgere eller grundere. Derfor kommer Homme i tiden fremover til å lansere nye titler som også fokuserer på salg, kundeservice og markedsføring.

«Kunnskap er makt! Det er definitivt en klisje, men like fullt et faktum. Det er hevet over enhver tvil at om man har kunnskap om et tema eller emne, og skal henvende seg til personer hvor dette er relevant, så har man en klar fordel sammenlignet med konkurrentene.»

b2b salsgverktøy bli smartere med 29 minute books

Prøv Prospecta gratis

Ringelister

Pipeline

1,3 millioner bedrifter

Statistikk

Export til excel

Ta vare på data

Prøv Prospecta gratis

Ringelister

Pipeline

1,3 millioner bedrifter

Statistikk

Export til excel

Ta vare på data

Likte du artikkelen? Del den med noen andre: